Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor een compleet interieurplan, van idee tot en met de oplevering. 

141075217_3469240449851126_3046105247215724028_n

MAATWERK

U kunt bij ons terecht voor een compleet interieurplan, van idee tot en met de oplevering. De door u gewenste sfeer vertalen wij graag naar een passend interieur binnen een passend budget. Geen gebouw, geen kantoor, geen ruimte is gelijk aan een ander. Projectinrichting is daarom bijna altijd maatwerk. Bij ons staan u en uw wensen centraal.

De klant centraal zetten en de klant volledig ontzorgen kunnen wij garanderen omdat bij ons de lijnen kort zijn. Wij weten wat er speelt en wat belangrijk is omdat wij direct in contact zijn met onze klant en met de partijen waarmee wij samenwerken.

Totaalconcept

Bouwen en verbouwen is een dynamische wereld. Dit vraagt overzicht, specialistische kennis van processen en materialen, heldere communicatie en een daadkrachtige samenwerking. Wij hebben veel ervaring met het realiseren van totaaloplossingen. Dat wil zeggen van sloopwerk tot en met de opbouw tot en met het onderhoud. Deze integrale aanpak garandeert een sfeervol, functioneel en kwalitatief hoogwaardig interieur voor de langere termijn. Deze garanties kunnen wij afgeven op basis van ons uitgebreide netwerk aan gerenommeerde fabrikanten en specialisten met wie wij samenwerken. 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

141355038_3469240459851125_2334057015452205796_n

Ontwerp en materiaalkeuze

Vaak wordt een interieur ontworpen door een architect. Samen met u gaan wij graag met de architect aan tafel en kiezen wij, binnen uw budget, hoogwaardige producten passend bij het sfeerbeeld, de kleuren en de gewenste materialen zoals u en uw architect dit voor ogen hebben. Wij bieden altijd een passende oplossing.

Indien gewenst kunnen wij de inrichting van de diverse ruimtes op schaal in plattegronden en aangezichten intekenen en voorzien van 3-D kleurenbeelden.

Uitvoering

Of het nu gaat om het aanleggen van installaties, schilderwerk, glaswanden, maatwerk meubilair, het plaatsen en monteren van alle soorten wanden en plafonds en het afwerken van wanden of vloeren… wij lossen het voor u, naar tevredenheid, op. Wij hebben alle specialisaties in huis voor het realiseren van uw interieur wensen. 

Wij hebben oog voor de details. Want de details maken het verschil.

uitvoering

Facilitair

Goed onderhoud en reiniging zijn noodzakelijk om zowel de uitstraling als ook de hygiënische waarden op een hoog niveau te houden. Tevens wordt hierdoor de levensduur van de kostbare materialen verlengd.

In de ontwerpfase denken wij al mee bij de keuze van de diverse afwerkingen om onnodige kosten en teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Na de realisatie van het project worden wij veelvuldig ingeschakeld om onze klanten te voorzien van advies op facilitair gebied.

Graag zetten wij onze kennis en ervaring in, om ook u op dit gebied van dienst te zijn.

Schuiven naar boven